Lag en konvolutt av A4 ark

·

·

  1. Start med et vanlig A4-ark. Legg det horisontalt foran deg.
  2. Brett Ned Øvre Hjørne: Ta det øvre høyre hjørnet og brett det ned mot venstre side av papiret for å danne en trekant. Den øvre kanten av papiret skal linje opp med den venstre siden.
  3. Brett og Form Konvolutten: Brett den venstre og høyre siden av trekanten inn mot midten. Dette vil begynne å forme konvoluttens form.
  4. Lag Konvoluttens Lukking: Brett ned den øvre spisse delen av trekanten for å lage en klaff. Dette vil være toppen av konvolutten.
  5. Lim og Sikre Konvolutten: Påfør lim eller bruk teip på innsiden av klaffene du nettopp har brettet inn. Brett opp den nederste delen av papiret for å lukke konvolutten, og trykk den fast mot de limte klaffene. La den øvre klaffen være åpen slik at du kan sette inn brevet ditt.
  6. Personlig Tilpasning (Valgfritt): Du kan dekorere konvolutten med tegninger, stempler eller annen pynt for å gi den et personlig preg. Og der har du det – en enkel og personlig konvolutt laget av et A4-ark!

Konvolutt av et A4 ark uten tape eller lim

Denne videoen gir instruksjoner om hvordan man lager en papirkonvolutt, med vekt på en gjør-det-selv-tilnærming.

Kreative Ideer for Konvoluttlaging: Innholdet ioen ikke krever noen spesielle verktøy eller materialer, noe som gjør det praktisk og budsjettvennlig.

Add to favorites 0